Spring naar inhoud

Hans Sas Baron van Asbeckweg 22 9963PC Warfhuizen

Hans Sas
Naar de website van Hans

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens de atelierroute ziet u mij niet aan het werk maar u kunt wel kennis maken met mijn fotografie. Sinds 1995 heb ik een eigen galerie-ruimte waar ik alleen eigen werk exposeer.

Mijn grootse inspiratie bronnen zijn de Friese waddenkust en het Groninger wad en landschap. Daarnaast ben ik ook steeds opzoek naar stillevens. Dat kan zijn in de natuur of binnenshuis. Verstilde elementen die mijn aandacht trekken en die ik dan vertaal in beeld.

De foto's, die ik hier laat zien geven een beeld van mijn fotografie. Het bestaat uit nieuw werk maar b.v ook zwart-wit foto' die ik destijds analoog heb opgenomen en nu heb in gescand. Het mooie van deze presentatie is dat elke keer als u deze pagina aan klikt de foto's weer in een andere volgorde worden gepresenteerd.

Ook kunt u de volgorde veranderen door in de balk met www.route.99 te klikken op het 3/4 rondje met pijltje.

Eens per week wissel ik een aantal foto's om zodat u steeds weer een ander overzicht van mijn fotografie te zien krijgt.